Kouvolan Seudun Ilmailuyhdistys ry. EFSE Selänpää Finland 
*AJANKOHTAISTA

EFSE-webcam Web-cam 2

Yhdistyksen vuosikokous
pidetään 20.4.2024
Lue lisää ajankohtaista-sivulta.Lomakkeet lentopakettien tilaukseen
Katso lomake-sivu
fbicon.png Kily Facebookissa!


Tule lentämään!

Liity jäseneksi!

Anna lahjaksi purjelentolahjakortti
Mietitkö, mitä antaisit lahjaksi läheisellesi tai ystävällesi?

Lahjakortti

Älä mieti enää, sillä tässä on Sinulle ratkaisu...


Kouvolan Seudun Ilmailuyhdistys ry, KILY
Kouvolan Seudun Ilmailuyhdistys ry:n virallinen perustamispäivä on 4.7.1960.

kotkalogo_3.png

Harrasteilmailulla on pohjoisessa Kymenlaaksossa kuitenkin huomattavasti tätä pitemmät perinteet. Jo ennen sotia oli olemassa Kouvolan Ilmailukerho -niminen yhdistys, jolla oli vahvat siteet silloiseen Suomen ilmapuolustusliittoon. Lue lisää...


spacer

Tervetuloa KILY:n kotisivuille ja ilmailuharrastuksen pariin!KILY - Kouvolan Seudun Ilmailuyhdistys ry.

KILY on yksi Suomen johtavia lentokerhoja, joka tarjoaa jäsenilleen erinomaiset mahdollisuudet harrastaa ilmailua ja kehittyä vaikka maailmanluokan purjelentäjäksi, kuten kaksinkertainen purjelennon maailmanmestari Markku Kuittinen.

Puchacz OH-784

Kerhon kotikenttä EFSE sijaitsee Kouvolan Selänpäässä, jossa on loistavat puitteet aktiiviselle harrastajalle. Kentällä on lentokonehallien lisäksi kahvila, useita erityyppisiä majoitusmuotoja ja päivittäinen saunomismahdollisuus.

DuoDiscus OH-1001

Kouvolan Seudun Ilmailuyhdistyksen jäsenillä on käytettävänään hulppea purjekonelaivue, johon kuuluu kaksi kaksipaikkaista koulukonetta, kaksi kilpapurjekonetta sekä viisi harjoituspurjekonetta.

Purjelentokoneet vedetään taivaalle vintturilla, joka on todennäköisesti myös Suomen paras ja varmimmin toimiva. Vintturistartti on lisäksi erittäin luontoystävällinen ja edullinen lähtötapa.

Vuosi 2010 oli Kouvolan Seudun Ilmailuyhdistyksen juhlavuosi, kerhohan saavutti miehekkään 50v iän. Juhlavuoden kunniaksi KILY järjesti Selänpään lentokentällä lentonäytöksen, teemalla Harakasta Hornettiin.

Kerhomme toimii kotikentällään Valkealan Selänpäässä loppukeväästä alkusyksyyn lähes päivittäin. Toivotamme kaikki purjelennosta ja kerhostamme kiinnostuneet tervetulleiksi tutustumaan harrastukseemme.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä tutustumis-lennolle tai tutustumiskurssille, niin voit kokea, miltä lentäminen ilman moottoria tuntuu ja samalla katsella yläilmoista Pohjois-Valkealan huikean kauniita maisemia ja ehkä päättää osallistumisesta seuraavalle purjelentokurssille.

Junior
scpacer


kotkalogo_2

kilylogo

spacer

Sivun alkuun